Tarieven

Onze visie is om professionele massages aan te bieden, maar wel voor een redelijke prijs. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de massage. Bij elke type massage staat dit ook aangegeven. Sommige massagebehandeling zijn iets duurder en hoe langer de massage duurt hoe hoger de prijs uiteraard.

Overzicht tarieven

Voor alle massages en behandelingen:

45 minuten: € 50,-
60 minuten: € 60,-
90 minuten: € 90,-

(In het weekend zijn de tarieven 5,- duurder)

Voor alle arrangementen of massagebonnen:

Kosten afhankelijk van het samengestelde arrangement. Neem contact met ons op om het arrangement en de prijs te bespreken.

Factuur sturen we op aanvraag.

Voor alle gemaakte facturen geldt dat er naast de prijs voor de massage nog 21% btw op komt. Door verwerking en administratie van facturen is de prijs hiervoor dus iets hoger. Maar voor het bedrijf die de factuur ontvangt zijn het daarentegen aftrekbare kosten en is de btw terug te vragen.

Waarom kiezen voor Massagestudio Apeldoorn?

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review blok

Reviews van gasten

De laatste weken had ik vaak last van mijn rug. Zowel mijn bovenrug als onderrug was stijf en voelde vervelend aan. Ik heb toen 5 massagebehandelingen genomen in enkele weken en was superblij dat het zo goed hielp. Ik let nu ook weer beter op mijn houding. Vond het erg prettig dat de massages zo goed waren en dat ik zo persoonlijk geholpen werd. Superbedankt!

Marieke - Blessurebehandeling