Reviews

We vinden het belangrijk dat de klant zich bij ons thuis voelt. Daarom geven we ook elke klant echte persoonlijke aandacht en luisteren goed naar de wensen van hem/haar. Ook is er altijd tijd voor nog een gesprekje of koffie/thee. Wij stellen het ook op prijs dat klanten af en toe een korte review schrijven zodat nieuwe bezoekers een goed beeld kan krijgen van ons. Vandaar de reviews op de site.

Wil je graag meer weten of kennismaken?

Mocht je meer willen weten of heb je vragen, maak dan gerust een afspraak voor een gesprek. Een goede voorlichting is erg belangrijk. Je kunt met jouw vragen bij ons terecht. We helpen je graag!

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Reviews van sporters

Mark

5/5

20 augustus 2021

Duo ontspanningsmassage

Duo ontspanningsmassage gehad. Echt supergoed en heerlijk van genoten! Ervaren masseurs die echt weten wat ze doen en ook alle tijd voor je nemen!

Sylvie

5/5

20 augustus 2021

Wellnessmassage

Dank je voor de heerlijk ontspannende massage, oh wat was ik eraan toe. Ik heb ook gelijk een vol uur genomen. M’n hele achterkant laten masseren en losgemaakt waardoor ik supergoed kon ontspannen. Jullie zijn echt hele goede masseurs, dank je wel. Ik kom gauw weer.

Simon

5/5

5 juli 2021

Rugmassage behandeling

Vaak last van mijn rug vandaar een goede rugmassage behandeling genomen. De massage was stevig en samen met wat bindweefselmassage heeft Peter de rug goed losgemaakt. Hij gaf me ook echt goede oefeningen mee om thuis te doen om mijn kleine spieren in de rug te versterken. Daar heb ik echt baat bij.

Charlotte

5/5

9 juni 2021

Wellnessmassage

Net een heerlijke wellnessmassage gehad. Ik was benieuwd naar de oosterse wellness en heb die gekozen, was echt heerlijk ontspannen. Viel bijna in slaap. Echt een super aanrader als je echt tot rust wilt komen.

Marjolein

4/5

28 mei 2021

Wellnessmassage

Omdat ik wat klachten in m’n schouders en nek had heb ik besloten om een goede massage te nemen bij Peter om de spieren eens goed los te maken. Hij was heel vriendelijk en deed goed zijn best om mijn spieren los te maken. En dat heeft zeker geholpen, ga dus nu elke 2 maand naar de massagestudio om m’n rug goed los te maken.

Wiliam

5/5

30 april 2021

Sportmassage

Vorige week heerlijke sportmassage gehad bij Peter in de massagestudio. Was er echt aan toe na al m’n krachttrainingen, dus dit leek me een goede oplossing. Ik heb er veel profijt van gehad en vond de behandeling uitstekend, ook goede adviezen mee gekregen, dank je wel. Ga er zeker weer heen, echte aanrader.

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering