Over ons

Massagestudio Apeldoorn is opgericht in 2012 door Peter Haisma. Na  jaren te hebben gewerkt in het onderwijs als sportdocent, fitnessinstructeur en docent medische vakken, wilde ik graag een keer voor mezelf beginnen. Daarom ben ik in 2012 begonnen met een eigen opleidingscentrum voor massagecursussen en met de massagestudio.

Passie voor massage

Ik heb mijn passie gevonden in het geven van massages en het opleiden hiervoor. Met mijn kennis en ervaring kan ik mensen goed helpen te ontspannen met massages of te herstellen van blessures. Naast ontspannende- of therapeutische massages help ik klanten ook graag met goede therapeutische oefeningen in de sportstudio.

Fijne en goede masseurs

De meeste massages verzorg ik zelf, maar daarnaast werken er ook nog een paar masseuses op parttime basis, die mij assisteren. En iedereen heeft ook weer zijn eigen specialiteit  daarin, dus vullen we elkaar mooi aan. Wil je misschien liever een vrouwelijke masseur dan is dat dus heel goed mogelijk.

Waarom kiezen voor Massagestudio Apeldoorn?

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering

Keurmerken

CRKBO Instellingsbb beeldmerk
NGS

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

De masseurs

Peter Haisma

Peter Haisma

Peter Haisma en ik ben sinds 2004 professioneel masseur. Sindsdien heb ik veel cursussen gevolgd met verschillende specialiteiten op massagegebied. In Thailand heb ik bijvoorbeeld de originele Thaise massage geleerd. Inmiddels ben ik massagetherapeut en sporttherapeut. In ons opleidingscentrum geef ik veel massagecursussen en opleidingen samen met andere docenten. En in de Massagestudio geef ik massagebehandelingen. Masseren is een prachtig vak en je kunt iedereen vaak goed helpen en er blij mee maken, dat maakt het werk zo mooi.

Review blok

Reviews van gasten

De laatste weken had ik vaak last van mijn rug. Zowel mijn bovenrug als onderrug was stijf en voelde vervelend aan. Ik heb toen 5 massagebehandelingen genomen in enkele weken en was superblij dat het zo goed hielp. Ik let nu ook weer beter op mijn houding. Vond het erg prettig dat de massages zo goed waren en dat ik zo persoonlijk geholpen werd. Superbedankt!

Marieke - Blessurebehandeling