Massages

Hieronder ziet u het aanbod van alle massages die we geven. De massages zijn vooral gericht op rust, ontspanning en losmaken van huid en spieren.

Wellnessmassage_1

Wellnessmassage

Met een wellnessmassage krijgt u een heerlijke massage die goed aanvoelt en ontspanning en rust brengt. U geeft van tevoren aan welke delen u graag wilt laten masseren. We gebruiken hiervoor warme zachte olie.

Sportmassage

Sportmassage

De sportmassage wordt wat intensiever gegeven als de wellnessmassage. Er wordt met meer druk en snelheid gemasseerd en vaak bedoelt om vermoeide of overbelaste spieren los te masseren.

Arrangement 1 duo massage

Duo-massage

Dit is een massage aan 2 personen tegelijk. Dan kan een stel zijn of 2 vrienden/vriendinnen die het leuk vinden om tegelijk een massage te krijgen. Er werken dan dus 2 masseurs tegelijkertijd in 1 ruimte. Voordeel is dat je de duo-massage samen beleeft en samen kunt praten als je wilt en niet hoeft te wachten op elkaar.

Stoelmassage_1

Stoelmassage

Een stoelmassage is vaak een kortere massage, van 30 of 45 minuten. De klant wordt gemasseerd terwijl die in een speciale stoel zit/hangt. Zodanig dat vooral rug, schouders, nek en armen goed gemasseerd kunnen worden.

Oosterse wellness massage_1

Oosterse wellness massage

Is een uitmuntende heerlijke zachte massage die met veel olie en 2 handen wordt gegeven. Deze massage is specifiek voor mentale en lichamelijke ontspanning bedoelt. Heerlijk om te krijgen vooral als je moe bent of burn-out.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Een massage met alle aandacht voor de zwangere vrouw, die ontspanning nodig heeft. Vooral buik, bekken en rug worden goed gemasseerd. Vooral de delen die moe of pijnlijk zijn worden fijn gemasseerd. Een verlichtende massage die verfrissend werkt.

Hotstonemassage

Hotstone massage

Met deze behandeling wordt u o.a. met warme vulkanische stenen gemasseerd. Ook worden stenen op rug of benen gelegd om de massagewarmte vast te houden, terwijl andere delen dan gemasseerd worden.

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering