Thaise massage

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering

Heb je specifieke klachten en wil je graag af van stijve of vastzittende spieren of gewrichten? Met een behandeling gaan we naast een goede massage ook zoeken waar de klacht vandaan komt en wat de oorzaak is. We geven hier ook echte authentieke Thaise massage. Met deze massagebehandeling geven we je een massage met de originele Thaise massagetechnieken. Die zijn bedoelt om je hele lichaam weer goed los te maken. Het zijn technieken op de spieren, maar ook gewrichtstechnieken en stretchings passen we toe. Een Thaise massage is stevig en kan soms pittig aanvoelen, maar het helpt goed je klachten van stramheid, stijfheid op te lossen. Vaak geeft het goede resultaten en voel je weer herboren na een uur behandeling.

Wat houdt een Thaise massage in

Een Thaise massage geven we voor je hele lichaam. Het is ook een behandeling van 1 uur of 1,5 uur. We maken je hele lichaam los met Thaise massagetechnieken. Dat zijn soms druktechnieken op de energiebanen in de spieren en soms ook strijkingen met wat olie. Maar ook je gewrichten worden losgemaakt en gaan we wat hoofdspieren oprekken, stretchen om meer ruimte te maken in spieren en gewrichten. Dat geeft je een losser en fijner gevoel. Je geeft van tevoren aan welke problemen je ervaart en waar we wat extra aandacht aan moeten schenken in de massage. Dan stemmen we de behandeling daar op af.  We gebruiken voor de massage weinig olie. Je kunt kiezen om op de tafel te liggen of zoals ze in Thailand doen op een mat op de grond.

Waarom een Thaise massage bij Massagestudio Apeldoorn?

Het is zeker aan te bevelen om bij Massagestudio Apeldoorn een massage te nemen. Wij geven namelijk goede behandelingen en werken met goed opgeleide masseurs en/of masseusses. We hebben een persoonlijke benadering en besteden tijd en aandacht aan elke klant. Onze klanten zijn altijd tevreden na de behandeling en geven ons een goede beoordeling. We proberen een rustige, vriendelijke en ontspannen sfeer te creëren en uw massagewens zo goed mogelijk in te vullen. Lees ook onze reviews.

Afspraak maken

Wil je een massage afspraak maken? Dit kan via het contactformulier, door ons te bellen of een Whatsapp te sturen. Zo makkelijk gaat het. En dan maken we samen even een afspraak.

Massage informatie

Naam: Thaise massage
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: In overleg te bepalen. Je kunt je voorkeuren aangeven tijdens het maken van een afspraak.
Tarieven:

45 minuten: €50,-
60 minuten: €65,-
90 minuten: €90,-

Massage impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review blok

Reviews van gasten

De laatste weken had ik vaak last van mijn rug. Zowel mijn bovenrug als onderrug was stijf en voelde vervelend aan. Ik heb toen 5 massagebehandelingen genomen in enkele weken en was superblij dat het zo goed hielp. Ik let nu ook weer beter op mijn houding. Vond het erg prettig dat de massages zo goed waren en dat ik zo persoonlijk geholpen werd. Superbedankt!

Marieke - Blessurebehandeling

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja je kunt zowel contant als met een tikkie betalen of zelf overmaken.

Jazeker, alle behandelingen worden door ervaren en gediplomeerde masseurs/masseusses gegeven.

Ja dat kan, er worden verschillende behandelingen aangeboden en daarvan kies je zelf welke behandeling je wilt en hoelang.

Ja dat zeker, we werken met verschillende mannelijke en vrouwelijke masseurs.

Ja, de ruimte is ruim en professioneel ingericht.

Ja we werken met professionele fysiotherapie tafels die zeer goed verstelbaar zijn en een koudschuim toplaag hebben die ideaal ligt.

Ja dat kan, dat noemen we een duo massage. We werken dan met 2 masseurs tegelijk.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor Massagestudio Apeldoorn?

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering