Behandelingen

Hieronder ziet u het aanbod van alle behandelingen die we geven. De Behandelingen zijn vooral klachtgericht. We proberen u zodanig te behandelen dat u van uw klachten kunt herstellen.

Behandeling 1 Rugklachten massage

Rugklachten massage

Rugklachten komt veel voor en met deze massage richten we ons op de klachten. De pijnlijke zones worden goed gemasseerd en we proberen met u de oorzaak te achterhalen en de klacht op te lossen. Het valt onder de therapeutische massage.

Behandeling 2 Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Dit is vaak een aanvullende massage op een wellness of sportmassage. Omdat er sprake is van klachten gaan we met deze massage het bindweefsel en fascia losser maken zodat het weefsel beter kan herstellen van de klacht.

Behandeling 3 Thaise massage

Thaise massage

De Thaise massage is een stevige massage op de spieren en energiebanen. Een massage die bedoelt is om klachten wat te verhelpen en stijfheid uit spieren en gewrichten te halen. De gewrichten worden meegenomen en ook losgemaakt.

Behandeling 4 Blessurebehandeling_1

Blessurebehandeling

We bespreken dan eerst de blessure/klachten en gaan dan bekijken welke behandeling het meest geschikt is. Dat kan een therapeutische massage zijn of fysiotaping of gerichte oefeningen om te mobiliseren of een combinatie van alles.

Sportmassage

Sportmassage

De sportmassage wordt wat intensiever gegeven als de wellnessmassage. Er wordt met meer druk en snelheid gemasseerd en vaak bedoelt om vermoeide of overbelaste spieren los te masseren.

Behandeling 6 Fysiotaping

Fysio-taping

Ook wel Medical Taping genoemd. We behandelen de klachtenzone met het gekleurde rekbare tape (fysiotape) om op die manier meer resultaat te halen. Vooraf wordt er dan meestal een therapeutische massage gegeven.

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering