Vriendinnen arrangement

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering

Hoe leuk is het om samen met één of meerdere vriendinnen te genieten van een leuk uitje.  Dompel jezelf onder in de luxe en verwennerij van sporten tot gezichtsbehandelingen en ontspannende massages. Je kiest zelf voor een training of een massage en welke massage, wat het beste bij jou past. Samen maken we er een onvergetelijke moment van waarin je jezelf als herboren voelt en alle stress even van je afglijdt.

Wat houdt een vriendinnen arrangement in

Met een vriendinnen arrangement is het volgende mogelijk. Je start met koffie of thee bij ons met iets lekkers erbij als je wilt. Dan maak je een keuze uit één van de mogelijke massages, zoals Thais of stoel of wellness of een oosterse massage enz. Je kunt voor 60 of 90 min. kiezen. Daarna kun je je kiezen uit 1/2 uur of 1 uur nog een andere massage of een sportieve workout. En daarna kom je nog even bij met koffie of thee. Je kunt in overleg met ons, een arrangement doen voor 2 tot maximaal 8 vriendinnen. Ook kunnen de masseurs op jullie lokatie komen en daar de massages verzorgen.

Waarom een massage bij Massagestudio Apeldoorn?

Het is zeker aan te bevelen om bij Massagestudio Apeldoorn een massage te nemen. Wij geven namelijk goede behandelingen en werken met goed opgeleide masseurs en/of masseusses. We hebben een persoonlijke benadering en besteden tijd en aandacht aan elke klant. Onze klanten zijn altijd tevreden na de behandeling en geven ons een goede beoordeling. We proberen een rustige, vriendelijke en ontspannen sfeer te creëren en uw massagewens zo goed mogelijk in te vullen. Lees ook onze reviews.

Afspraak maken

Wil je een massage afspraak maken? Dit kan via het formulier, door ons te bellen of een Whatsapp te sturen.

Massage informatie

Naam: Vriendinnen arrangement
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: In overleg te bepalen. Je kunt je voorkeuren aangeven tijdens het maken van een afspraak.
Tarieven:

Kosten afhankelijk van het samengestelde arrangement. Neem contact met ons op om het te bespreken.

Massage impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review blok

Reviews van gasten

De laatste weken had ik vaak last van mijn rug. Zowel mijn bovenrug als onderrug was stijf en voelde vervelend aan. Ik heb toen 5 massagebehandelingen genomen in enkele weken en was superblij dat het zo goed hielp. Ik let nu ook weer beter op mijn houding. Vond het erg prettig dat de massages zo goed waren en dat ik zo persoonlijk geholpen werd. Superbedankt!

Marieke - Blessurebehandeling

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja je kunt zowel contant als met een tikkie betalen of zelf overmaken.

Jazeker, alle behandelingen worden door ervaren en gediplomeerde masseurs/masseusses gegeven.

Ja dat kan, er worden verschillende behandelingen aangeboden en daarvan kies je zelf welke behandeling je wilt en hoelang.

Ja dat zeker, we werken met verschillende mannelijke en vrouwelijke masseurs.

Ja, de ruimte is ruim en professioneel ingericht.

Ja we werken met professionele fysiotherapie tafels die zeer goed verstelbaar zijn en een koudschuim toplaag hebben die ideaal ligt.

Ja dat kan, dat noemen we een duo massage. We werken dan met 2 masseurs tegelijk.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor Massagestudio Apeldoorn?

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering