Massage workshop

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering

Iedereen kan bij ons een massage workshop volgen. Alleen of met een groep kun je met ons overleggen wat voor soort workshop je wilt. De workshop kan 1 uur duren maar ook 2 uur of een dag/deel of zelfs 2 dagen. Alles is te overleggen. We maken dan een workshop op maat voor je.

Wat houdt een massage workshop in

Je geeft aan wat voor massageworkshop je graag wilt en hoelang en dan gaan we daar een mooie invulling aan geven. Je kunt je bijvoorbeeld alleen of met een groepje opgeven om in 1 dag te leren masseren. Dan stellen wij daar een workshop voor op. Je krijgt dan de hele dag goede praktijkinstructie om de technieken onder de knie te krijgen. In overleg is er veel mogelijk.

Waarom een massage workshop bij Massagestudio Apeldoorn?

Een massageworkshop is bij ons juist goed mogelijk omdat naast onze massagestudio het opleidingscentrum zit. We werken samen met het opleidingscentrum voor workshop. Daarom kun je bij ons ook een workshop kiezen om bepaalde massages zelf te leren geven. Dit kun je alleen doen maar kan ook met z’n tweeën of met een groepje. Een combinatie is ook mogelijk, zoals eerst een workshop nemen van bv. 2,5 uur, een half uur pauze en napraten gevolgd door een uur zelf een massage ervaren. Dan heb je samen een hele leuke workshop van een halve dag. En zo zijn er vele combinaties te bedenken. Alle soorten massages die wij geven kun je ook een workshop in volgen. We kijken uit naar je aanvraag en alles is te overleggen.

Afspraak maken

Wil je een  afspraak maken voor een massageworkshop? En dit samen met ons bedenken en samenstellen? Dit kan via het formulier, door ons te bellen of een Whatsapp te sturen.

Massage informatie

Naam: Massageworkshop
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: In overleg te bepalen. Je kunt je voorkeuren aangeven tijdens het maken van een afspraak.
Tarieven:

Kosten afhankelijk van het samengestelde arrangement. Neem contact met ons op om het te bespreken.

Massage impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Review blok

Reviews van gasten

De laatste weken had ik vaak last van mijn rug. Zowel mijn bovenrug als onderrug was stijf en voelde vervelend aan. Ik heb toen 5 massagebehandelingen genomen in enkele weken en was superblij dat het zo goed hielp. Ik let nu ook weer beter op mijn houding. Vond het erg prettig dat de massages zo goed waren en dat ik zo persoonlijk geholpen werd. Superbedankt!

Marieke - Blessurebehandeling

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ja je kunt zowel contant als met een tikkie betalen of zelf overmaken.

Jazeker, alle behandelingen worden door ervaren en gediplomeerde masseurs/masseusses gegeven.

Ja dat kan, er worden verschillende behandelingen aangeboden en daarvan kies je zelf welke behandeling je wilt en hoelang.

Ja dat zeker, we werken met verschillende mannelijke en vrouwelijke masseurs.

Ja, de ruimte is ruim en professioneel ingericht.

Ja we werken met professionele fysiotherapie tafels die zeer goed verstelbaar zijn en een koudschuim toplaag hebben die ideaal ligt.

Ja dat kan, dat noemen we een duo massage. We werken dan met 2 masseurs tegelijk.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor Massagestudio Apeldoorn?

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering