Arrangementen

Hieronder ziet u het aanbod van alle arrangementen die we aanbieden. De arrangementen geven mogelijkheden om met meerdere tegelijk een massage te nemen of om een workshop te volgen.

Arrangement 1 duo massage

Duo-massage

Dit is een massage aan 2 personen tegelijk. Dan kan een stel zijn of 2 vrienden/vriendinnen die het leuk vinden om tegelijk een massage te krijgen. Er werken dan dus 2 masseurs tegelijkertijd in 1 ruimte. Voordeel is dat je de duo-massage samen beleeft en samen kunt praten als je wilt en niet hoeft te wachten op elkaar.

Arrangement 2 vriendinnenarrangement

Vriendinnen arrangement

Het vriendinnenarrangement is een sort uitje voor een stel vriendinnen (vrienden). Je wordt dan met z’n allen tegelijk gemasseerd door de masseurs. Vooraf is er thee of koffie met iets lekkers erbij. Er wordt eerst een inleiding gegeven welke massages mogelijk zijn en wat de verschillen zijn. Het arrangement kan aangevuld worden met een workshop “leren masseren”. Het arrangement kan bij ons verzorgt worden maar ook op jullie eigen locatie.

Arrangement 3 stoelmassage arrangement

Stoelmassage arrangement

Stoelmassages worden vaak bij bedrijven gegeven aan het personeel. Zo kan een bedrijf ons inhuren om een stoelmassagearrangement te geven voor de werknemers. Dit kan om weer op te frissen uit je werkhouding of als beloning voor goede prestaties. We komen dan langs bij het bedrijf met een aantal masseurs en geven daar de stoelmassages. Van tevoren is er een indeling op tijd gemaakt.

Arrangement 4 massageworkshop

Massage workshop

Het is mogelijk om met een aantal mensen (maximaal 16) een workshop massage bij ons te volgen. We gaan de groep dan leren masseren. We leren de belangrijkste technieken aan en leren hoe een goede massage opgebouwd wordt en waar je allemaal rekening mee moet houden. Een erg leuke activiteit voor een team van een bedrijf.

  • Professionele massages
  • Gediplomeerde vakkundige masseurs
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gezellige sfeer, persoonlijke benadering